Nieuwsbrief februari 2015

De leraar en de leerling

Lieve mensen,

“Juf?”, vraagt een van de yogakids me vorige week: “Waarom ben je yogajuf?” Mijn neiging is om op een vraag als deze te antwoorden dat ik mensen graag dingen willen leren en het geluk te delen, wat zeker zo is. Maar een belangrijker reden om les te geven is dat ik elke keer weer zo ongelooflijk veel leer. Van de volwassenen in de groepen, van een enkel woord, een interactie, de verbinding. Maar vooral van de kinderen die in hun puurheid de mooiste dingen zeggen en doen. Deze lerares is een gelukkige leerling…Hartegroet, Brenda

Volle maan meditatie
Woensdag 4 februari aanstaande is er weer een geleide meditatie in de studio van 20.45 – 21.30 uur. Iedereen is welkom, ook niet cursisten. Je bijdrage is op basis van Dana.
Een volle maan meditatie is extra krachtig omdat de maan haar kracht en energie naar beneden straalt en wij die kracht het best kunnen ontvangen in rustige staat. Werkt helend en rustgevend.

8fc8b47e-a55f-4c37-8ce6-67be4547d7b6

Doe je mee?
Zondag 22 februari is het zover! Met een aantal yogadocenten uit Ouderkerk doen we mee aan Wereld Yoga Dag. Je kunt je opgeven via de mail of via facebook. De lessen zijn in sporthal de Bindelwijk van 11.15 tot 12.45 uur. De volledige opbrengst gaat naar het Tara Project, voor scholing van Keniaanse kinderen in rurale gebieden. meer info?

a6c4097e-bd2e-424c-b6f8-55b25cce34fd

Fijne workshops
Er staan weer fijne¬†workshops gepland waaronder de workshop Mantra Zingen met Maike Hutjes. Leer meer over mantra’s en wat ze voor je kunnen doen. Maike begeleidt deze workshop met haar mooie stem en gitaarspel. En heel fijn: je hoeft echt geen zangtalent te zijn om mee te doen! Daarnaast ook weer workshops familieYoga, Yoga en gezonde voeding en meditaties.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.