Yin Yogatherapie
Soms heb je een periode in je leven dat het even minder gaat. Je ervaart klachten en functioneert niet zoals je graag zo willen, het stroomt niet. Je lichaam vertelt je dan haar eigen verhaal door signalen af te geven in de vorm van bijvoorbeeld pijn of vermoeidheid. Op zo’n moment kan Yin Yogatherapie een uitkomst bieden. Brenda begeleidt mensen een stukje op hun pad door samen te onderzoeken waar de pijn zit en wat er nodig is om te helen. 

Hoe werkt het?
YinYogaTherapie: één of meerdere volledige behandeling(en) om jouw energie weer beter te laten stromen. Brenda werkt met technieken uit de Shiatsu, Functionele osteopathie en de Yin Yoga. Zij is opgeleid Yin Medicine therapeut. Je kunt een heerlijk ontspannende sessie boeken om op te laden of een sessie speciaal gericht op een gebied waar je klachten ervaart.

Wanneer Yogatherapie?
Bijvoorbeeld bij burn-out, Chronisch Vermoeidheid Syndroom, bij slapeloosheid maar zeker ook bij gewrichtsklachten, frozen shoulder of rugklachten. De therapie is zowel voor volwassenen als voor kinderen vanaf 7 jaar.

Kosten:
€75 per behandeling. Mocht je een keer niet kunnen, dien je uiterlijk 24 uur van te voren af te zeggen, anders zijn we helaas genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.