Yogatherapie/coaching
Soms heb je een periode in je leven dat het even minder gaat: fysiek of mentaal. Je ervaart klachten en voelt je misschien niet in staat om aan een regulier yoga- of sportprogramma mee te doen. Op zo’n moment kan coaching of yogatherapie een uitkomst bieden. Brenda begeleidt mensen op individuele basis.

Hoe werkt het?
YinYogaTherapie: een volledige behandeling om jouw energie weer beter te laten stromen. Brenda werkt met technieken uit de Shiatsu, Functionele osteopathie en de Yin Yoga. Je kunt een heerlijk ontspannende sessie boeken of een sessie speciaal gericht op een gebied waar je klachten ervaart.
Coaching: We starten met een intakegesprek om jouw klachten en wensen helder te krijgen. Samen stellen we een plan op waar je ook thuis mee aan de slag gaat. Het programma wordt aangepast aan jouw mogelijkheden en behoeften. De ervaring leert dat mensen zich vaak na 5 tot 10 sessies alweer in staat voelen om in de reguliere les mee te doen en aanzienlijk minder klachten hebben

Wanneer Yogatherapie?
Bijvoorbeeld bij burn-out, Chronisch Vermoeidheid Syndroom, bij slapeloosheid maar zeker ook bij meer fysieke klachten als RSI, frozen shoulder of rugklachten. De therapie is zowel voor volwassenen als voor kinderen vanaf 7 jaar.

Kosten:
€75 per behandeling. Mocht je een keer niet kunnen, dien je uiterlijk 24 uur van te voren af te zeggen, anders zijn we genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.