Over Brenda

Ik ben Brenda, Yogadocent en lichaamsgericht therapeut. Daarnaast ben ik moeder van twee dochters, Juul en Noor en zoon Borre. Na mijn studie Nederlands ben ik 10 jaar met veel plezier werkzaam geweest in het middelbaar onderwijs als docent en werkte ik als gedragstrainer in het basisonderwijs. Sinds 1997 beoefen ik yoga. Naarmate ik meer aan yoga deed, voelde ik me rustiger, meer ontspannen en blijer. Ik merkte dat mijn lichaam soepeler werd, mijn hoofd rustiger en dat ik minder lichamelijke klachten had dan voorheen. Dat gevoel wilde ik delen.

Vanaf het moment dat ik begon met mijn eerste Yoga opleiding aan de Yoga Academie Nederland was er een groot gevoel van thuiskomen. In mijn werk als docent, trainer en coach ben ik direct aspecten uit de opleiding gaan toepassen. De kinderen en jongeren waar ik mee werkte, bleken een grote behoefte te hebben aan verstilling, aan ontspanning en even mogen zijn. Dat deed me ertoe besluiten te stoppen met lesgeven en mij volledig te gaan richten op yoga en coaching. Zo kon ik mensen op een veel mooiere manier begeleiden, in kleine groepen en individueel.

Intussen ben ik vele opleidingen verder en ik geniet nog elke dag van de lessen die ik mag geven en de sessies in de praktijk. Prachtig om te zien dat mensen die bij me komen zich na een tijd ook daadwerkelijk prettiger voelen in hun lijf en mind, zich ruimer voelen en meer bij zichzelf aankomen. JunoYoga is genoemd naar onze prachtige dochters Juul en Noor. Juno is overigens ook de Godin van het zuivere licht. En licht is wat ik graag de wereld in breng.