Nieuwsbrief maart 2015, Een nieuwe JunoYoga website, een prachtige Wereld Yoga Dag, en meer…

Lieve mensen, de eerste tekenen van het voorjaar dienen zich aan en zonder dat wij het zien gebeurt er ondergronds al heel veel. Ik houd van de mooie ochtendluchten waarin de kou nog voelbaar is maar de belofte van het voorjaar al aanwezig. Zo voelde het ook bij JunoYoga. In de stilte van de winter ontstonden langzaam mooie dingen die nu tot bloei gaan komen. Hierover in deze nieuwsbrief meer…

website !
Wauw, wat een lieve mensen in mijn omgeving. Cursisten die “model” willen staan, mijn schoonvader die prachtige foto’s maakt in de studio en mijn zwager Joeri Splinter van JBS Media die een website bouwt waar ik heel blij mee ben! Neem een kijkje op de site, ik ben benieuwd wat je er van vindt.

5a4db911-15cf-4ac8-9902-895281da7cfc

ZwangerschapsYoga
vanaf 2 april start Valerie Braakenburg met zwangerschapsyoga bij ons in de studio. Mooie rustige lessen die je helpen zo ontspannen en gezond mogelijk in verwachting te zijn. Bovendien bereiden de lessen je goed voor op de bevalling. Wij zijn blij met de expertise van Valerie en wensen haar veel plezier met de lessen!

87702d2f-57ca-4595-a422-380cfd71cf43

Wereld Yoga Dag
Het was een feest om meer dan 60 deelnemers te mogen ontvangen en ons te verbinden met Yogi’s over de hele wereld. Mooi ook om de verbinding te ervaren met mijn collega yogajuffen in het dorp. We hebben maar liefst 625 euro ingezameld voor the Tara project: meisjes voorzien van scholing in ruraal gebied in Kenya.
Volgend jaar weer…

Ten slotte, kijk ook nog even naar de agenda voor de komende tijd; er zijn nog plaatsen voor de workshop mantra zingen en voor de retraite van 17 – 19 april. De retraite is in prijs verlaagd om zo meer mensen de gelegenheid te geven toch deel te nemen. De kosten voor het weekend all in bedragen €250,-.
Dank je wel voor het lezen van de nieuwsbrief.Mocht je mensen kennen die interesse hebben? Attendeer ze gerust op de site/nieuwsbrief 🙂

Hartegroet, Brenda.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.